Τώρα μπορεί ανέτως…

Τώρα μπορεί ο Τζιμ Μόρισον, αθωωθείς από την πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ 40 χρόνια μετά τον θάνατό του… να καθήσει το υπόλοιπον της αιωνίας ζωής του δίπλα στα άλλα αγγελάκια (χερουβείμ ή σεραφείμ δεν γνωρίζω) και να ψέλνει στο ασπρογένη παπούλη τουλάχιστον μέχρι τη 2α παρουσία.  Εκεί θα επανακριθεί!

Αγνοώ φυσικά αν ο κυβερνήτης της Αμερικανικής αυτής πολιτείας είχε επαφή με τον Άρειο Πάγο στην χώρα μας, που εξεδίκασε αναίρεση της δίκης των 6 μετά από σχεδόν ένα αιώνα.

Φαντάζομαι οτι ο Σωκράτης έχει πέσει σε κατάθλιψη – γιατί όταν πεθαίνει κανείς δεν πεθαίνει στ’ αλήθεια, πρόκειται για αστειάκι που δεν έχει μόνιμες επιπτώσεις – και του οφείλουμε μια δικαίωση!

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: