Κι’ όμως αυτό το είπε ο Πρωθυπουργός!

Δεν είναι προφανές για ποιο λόγο το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να εμποδίζει κάτι πολύ λογικό, το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες.

Ο πρωθυπουργός μιας χώρας απαξιώνει τον καταστατικό της χάρτη και διερωτάται για την λογική που τον διέπει!!!

Ο άνθρωπος πλέον έχει δείξει το ποιόν του!

Εγώ απλά αρκούμαι να επαναλάβω τμήμα της περίφημης εκείνης ημερησίας διαταγής του φοβερού μεταπολεμικού στρατηγού που έγραφε:

«Εσχάτως επληροφορήθην ότι τινές εξ’ υμών ωθούνται εκ των όπισθεν. Εάν τοιούτον τι συμβαίνει, άει σιχτίρ ξεκωλιασμένο στράτευμα…»

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

2 responses to “Κι’ όμως αυτό το είπε ο Πρωθυπουργός!

  • iconology2009

    Σαν κάθε τυπικός κληρονομικός μονάρχης που σέβεται στοιχειωδώς τον εσώψυχο εαυτό του, η ψυχή και η διάνοια(ποιός ήρθε?) του Γιωργάκι τόχει το Σύνταγμα γραμμένο κανονικά και με κάθε αφορμή που θα του δοθεί θα ασελγήσει πάνω του κατά τον πιό πρόσφορο τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό των κωλόπαιδων-κληρονόμων να αψηφούν επί της ουσίας τις διαδικασίες, τις δημοκρατικές διαδικασίες. Εχουν μάθει όλα να τα κερδίζουν στο όνομα του ονόματος τους. Ετσι όπως υπέκλεψε την εξουσία στο κόμμα του-το Γενάρη του 2004 με το κατάπτυστο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ, έτσι θάθελε να εποιβάλλει και τα άπονα μέτρα του ,παραγκωνίζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους.

  • Λαυρέντης

    Το όνομα δεν του κληροδότησε ο Αντρέας; 😦

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: