Υπόθεση ΑΓΡΟΓΗ. Οι θρασύτατοι Πασοκτζήδες – άθλιοι Νεοδημοκράτες, συλλήβδην ψεύτες και κλέφτες

Βγήκαν να κατηγορήσουν οι Πασόκοι (για νόμιμες μεν -ανήθικες δε) προσλήψεις στην «Αγρογή» τους άθλιους νεοδημοκράτες, όταν δεν έχει περάσει μήνας που μαθαίναμε για την Τζάκρη και τις 100% νόμιμες προσλήψεις των συγχωριανών της και των συγγενών της στο 100% των θέσεων του μουσείου Πέλλας!   Τόσο θράσσος!  Και να φωνές η Τρέμη με τον άθλιο θίασό της και από κοντά η Μπατζελή!

Μα νομίζουν ότι ο λαός είναι του πνευματικού δαπέδου των ψηφοφόρων τους;  Γι’ αυτό και θα φάνε πολύ ξύλο με σιγουριά!

Ο Χατζηγάκης και η ΝΔ ισχυρίζονται ότι η επίθεση γίνεται για να περάσει η διαχείριση της κρατικής αγροτικής γής σε ιδιώτες, να αλλάξουν οι χρήσεις γής (βλέπε σημεία 3, 4  και 5 του θεσμικού πλαισίου – αξίζει να το διαβάσετε όλο!!!!) και να διευκολυνθούν σκάνδαλα αλα Βατοπαίδι, ξέπλυμα χρήματος, κλοπή γης που δεν έχει διεκδικηθεί από τους κατόχους της  κλπ.  Οι Πασοκτζήδες παριστάνουν τις έκπληκτες παρθένες.  Και στήνουν μαζί ένα ψεύτικο σκηνικό γύρω από μία απ’ ότι φαίνεται ομαδική απάτη…

Όπως βλέπετε στην ιστοσελίδα της η «ΑΓΡΟΓΗ» ιδρύθηκε το 1998 σαν διάδοχο σχήμα του αμαρτωλού και σκανδαλώδους οργανισμού καπνού και βάμβακος.   Πασοκτζήδικο εφεύρημα δηλαδή…  Αφού φτιάξανε διοικητικά συμβούλια, άρχισαν να πέφτουν μισθοί (σε 79 άτομα, μέχρι και σε οδηγούς… διοικητικού συμβουλίου όπως με είχε πληροφορήσει γνωστός παράγων προ τριετίας) χωρίς μέχρι το 2007 να παραχθεί ούτε μια σελίδα έργο!!!!, προσέλαβαν τελικά το εργασιακό προσωπικό οι νεοδημοκράτες!!! τον Αύγουστο του 2009 κατόπιν ευρωπαϊκών πιέσεων!!!!  Φυσικά – σου λέει – τόσα χρόνια στο τσάμπα οι άλλοι ας διορίσουμε και μείς καμμια 50ριά…

Διερευνήστε στο διαδίκτυο και δεν θα βρείτε την παραμικρή πληροφορία για το έργο της «Αγρογή» και των 79 διοικητών, υποδιοικητών, διευθυντών κλπ μέχρι το 2007!!! 8 χρόνια αργομισθίας κατά τα φαινόμενα… Όποιος έχει άλλη πληροφορία μετά χαράς να ανασκευάσω.  Αλλά μέχρι στιγμής 4 χρόνια που συζητώ γύρω-γύρω για την αγρογή,  την άκουσαν όλοι όταν τσακώθηκε η Μπατζελή (των σεξιστών αγροτών…) με τον Χατζηγάκη για τους διορισμούς!

Ενδιαφέρον για τον διαπληκτισμό τους παρουσιάζει και το παρακάτω:

12. Η στελέχωση των εταιριών γίνεται με προσωπικό που προσλαμβάνεται είτε με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου είτε με σύμβαση που θα διαρκεί όσο απαιτείται για την εκτέλεση του έργου για το οποίο γίνεται η πρόσληψη.
Η διάταξη αυτή έχει συμπληρωθεί με το άρθρο 2 παρ. 2 του ν. 2261/1994, με το οποίο προστίθεται το δεύτερο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου έβδομου του ν. 1955/91 που προβλέπει ότι:
«Η Εταιρία δύναται να προσλαμβάνει κατά το κατά την κρίση της αναγκαίο για τη διεξαγωγή των εργασιών της ημεδαπό και αλλοδαπό τεχνικό και ειδικευμένο διοικητικό προσωπικό, καθώς και προσωπικό διεύθυνσης και να αναθέτει καθήκοντα συμβούλων σε ημεδαπά ή αλλοδαπά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της ανάθεσης διοίκησης και συντονισμού των πάσης φύσεως έργων που εμπίπτουν στους σκοπούς της Εταιρίας. Όλες οι προσλήψεις και αναθέσεις γίνονται με αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας και υπογραφή σχετικών συμβάσεων, κατά παρέκκλιση από κάθε άλλη Ενιαίο Θεσμικό Πλαίσιο σχετική διάταξη και χωρίς δέσμευση από τις διατάξεις για τις αμοιβές μηχανικών ή δικηγόρων ή από άλλες σχετικές γενικές ή ειδικές διατάξεις. Στην περίπτωση αλλοδαπών συμβούλων επιτρέπεται η αμοιβή αυτών να εκφράζεται σε συνάλλαγμα, η δε Τράπεζα της Ελλάδος και οι εξουσιοδοτημένες από αυτήν τράπεζες για τη διενέργεια πράξεων σε συνάλλαγμα υποχρεούνται, μετά την υποβολή σχετικής αίτησης από την Εταιρία, στην οποία θα επισυνάπτονται οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή τα τιμολόγια των αλλοδαπών συμβούλων και με την οποία θα βεβαιώνονται τα οφειλόμενα ποσά, να χορηγούν χωρίς καθυστέρηση το εκάστοτε απαιτούμενο συνάλλαγμα για την καταβολή των αμοιβών αυτών στην αλλοδαπή.»
[…]
17. Οι εταιρείες απαλλάσσονται από κάθε δημόσιο, κοινοτικό, λιμενικό ή δικαστικό τέλος ή άλλο φόρο, άμεσο ή έμμεσο εισφορά υπέρ τρίτου, δικαίωμα και κράτηση, και συμπαρομαρτούντες φόρους και τέλη, εκτός του Φ.Π.Α. και της κράτησης που προβλέπεται από τις διατάξεις της παρ. 34 του άρθρου 27 του ν. 2166/93.

Ευτυχώς έχουν φτάσει και οι δύο κομματικοί-κλεπτοκρατικοί μηχανισμοί στα τελευταία αναχώματα ξεκατινιάσματος κι’ έτσι θα μάθουμε όλοι τη βρωμιά τους.  Περιμένω όμως από την Παπαρήγα και τον Τσίπρα να αναδείξουν το σκάνδαλο σε όλο του το μεγαλείο και να πάψουν να κρύβουν και αυτοί στα πλαίσια των συμψηφισμών τα γεγονότα!

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

2 responses to “Υπόθεση ΑΓΡΟΓΗ. Οι θρασύτατοι Πασοκτζήδες – άθλιοι Νεοδημοκράτες, συλλήβδην ψεύτες και κλέφτες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: