Η συμμορία που μας κυβερνά! Εγκληματίες και φονιάδες…

Αντιγράφω από το politis-gr

αποσπάσματα από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας (Τρίτο Τεύχος αρ. φύλ. 100  16 Φεβρουαρίου 2010) και τα συμπεράσματα δικά σας.

«Με Π.Δ. που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2-2-2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων, αποφασίζουμε:
Χαρίζεται: ( για ευνόητους λόγους αναφέρω μόνο τα αρχικά των ονομάτων κάτι που δεν συμβαίνει φυσικά στο ΦΕΚ)
1 .Το υπόλοιπο της ποινής του Κ.Σ., που του έχει επιβληθεί με την απόφαση αριθμός 47655/14/9/2007 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή καθείρξεως είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 154.937 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για δέκα (10) έτη που εκδόθηκε κατά προσαρμογή της υπ’ αριθ. 33/1995 απόφασης του Κακουργιοδικείου Παλέρμο Ιταλίας με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη είκοσι (20) ετών, χρηματική ποινή 300.000.000 λιρετών Ιταλίας και σε ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, για πώληση, διανομή, αγορά, εκχώρηση, μεταφορά, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών».

«Αίρονται:
Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από τις καταδίκες του
Γ.Σ.Θ...  με τις αποφάσεις αριθμ.: α) 901/6-9-1993 του Τριμελούς Εφετείου Κρήτης, σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και ενός (1) μηνός για κατοχή, πώληση ινδικής κάνναβης, κατοχή πυρομαχικών β) 140/9-2-1979 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών για αγορά, πώληση, κατοχή ναρκωτικών ουσιών γ) 87/7-2-1977 του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετώνκαι τεσσάρων (4) μηνών για ληστεία, κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία προκειμένου να διοριστεί στην Δήμο Ρεθύμνης.

-Κ.Λ.Σ με την απόφαση αριθμ. 22SKT 2JS 99/94/29-10-1994 του Πρωτοδικείου KREFELD, σε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών για από κοινού παράνομη εισαγωγή κατά συρροή με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε μικροποσότητες, κατά συρροή με οδήγηση χωρίς άδεια, προκειμένου να προσληφθεί στο Δήμο Κορδελιού ως μόνιμος υπάλληλος.

-Π.Κ. με την απόφαση αριθμ.25-26/10-1-2006 Τριμελούς Εφετείου σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως και απάτη σε βάρος του Δημοσίου, προκειμένου να δύναται να επαναλειτουργήσει φαρμακείο. (sic!)

-Χ.Μ. με την απόφαση αριθμ.44/24-2-2000 Πενταμελούς Εφετείου σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και δέκα (10) μηνών με πενταετή αναστολή και Σ.Π.Δ. για τρία (3) έτη για ζωοκλοπή από κοινού, παράνομη κατοχή φυσιγγίων, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του ή την πρόσληψη του σε Ο.Τ.Α.

-Π.Μ.K.. με την απόφαση αριθμ. 31/27-2-2003 του Πενταμελούς Εφετείου Κρήτης σε ποινή φυλάκισης δύο(2) ετών και τεσσάρων (4) μηνών με τριετή αναστολή για κατοχή, αγορά, αποθήκευση και χρήση ναρκωτικών με ελαφρυντικά, προκειμένου να διορισθεί στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης στον τομέα καθαριότητας.

-Σ.Κ. με την απόφαση αρ.371/15-3-2001 Τριμελούς Εφετείου σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών με τριετή αναστολή για απόπειρα ληστείας από κοινού, προκειμένου να του εκδοθεί άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας καθώς και άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.(sic!)

-T.J.A με την απόφαση αριθμ. 506/17-11-2000 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γαστούνης σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, μετατραπείσα Χ.Π. 50.000 δρχ. για παράβαση άρθρου 3 παρ. 6, 9 και περ. β του Ν.2168/93, προκειμένου να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια και να δύναται να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς εργολαβίας δημοσίων έργων.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ».

Το …απόσταγμα λοιπόν της αλήθειας είναι ότι για κάποιον  λόγο έμποροι ναρκωτικών που βρίσκονταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αφέθησαν ελεύθεροι, ληστές που καταδικάστηκαν για τις κλοπές που είχαν διαπράξει, πλαστογράφοι σε βάρος του δημοσίου, αποδόθηκαν  εξαγνισμένοι μετά από απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάρη Καστανίδη.

«Σβήστηκαν» οι αυστηρές ποινές τους, με μοναδικό σκοπό να ….. διοριστούν ως μόνιμοι υπάλληλοι στους δήμους της χώρας ή να ….«βαπτιστούν» Έλληνες (από αλλοδαποί)!

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: