Εκ του αποτελέσματος κρίνονται ΟΛΑ!

Αναρωτιόταν ο μέσος εχέφρων τι μυαλά μπορεί να κουμαντάρει ένας πρωθυπουργός και μια κυβέρνηση, που απαξιώνουν την οικονομία της χώρας ώστε να οδηγηθεί σταδιακά σε πτώχευση και εξάρτηση από Αμερικανούς (ΔΝΤ) και «Ευρωπαίους» (βλέπε πάλι Αμερικανούς…) όπως οι Αγγλο – Σάξωνες.

Ήταν όμως εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι θα ερχόταν η ώρα που «ο νέγρος του σπιτιού» (βλέπε χαραχτηρισμό Τσάβες για τον μπάμια) θα καλούσε τον δήθεν ανίδεο ΓΑΠ, να του δώσει βοήθεια αρκεί να σκύψουμε σε Τουρκικό, Αιγαίο, Σκοπιανό, Κυπριακό!

Τα λέγαμε εδώ μέσα από καιρό!  Πώς θα λυθούν από τον ΓΑΠ όλα τα  εθνικώς «δύσκολα», γιατί δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε με την συμμετοχή μας στις εκλογές το σχέδιο απώλειας όλων των εθνικών και κοινωνικών μας δικαίων.  Ενδεικτικά:

Έτσι ταιριάζει γάντι το παρακάτω αθυρόστομο απόσπασμα του Γεωργίου, σε όσους ψήφισαν και ιδιαίτερα αυτούς που προτίμησαν ΓΑΜΑΠ!

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: