«Κάτι άλλο καλό σε κλεμμένο υπάρχει;» Ιθαγένεια σε όλους για να διευκολυνθούν οι «αγορές» και το «εμπόριο»!

Τα αιτήματα της ΟΛΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ο-Π, και άλλων «δημοκρατών» στην σημερινή διαδήλωση είναι:

• Υπηκοότητα για όλα τα παιδιά.
• Επαναφορά στη νομιμότητα των 140.000 μεταναστών που έχασαν τα χαρτιά τους τα τελευταία χρόνια. Με αυτό τον τρόπο αποκτούν τα δικαιώματα τους και τα παιδιά τους.
• Ειδική ρύθμιση για τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ και δεν έχουν χαρτιά μέσω της οικογένειας τους, να μπορούν να αιτηθούν και να τους δοθεί με την ενηλικίωση τους η υπηκοότητα.
• Αυτοδίκαιη κτήση και μετά τα 18. Όχι στην αναμονή των 2 χρόνων. Όχι στην αόρατη απειλή της «δημόσιας και εθνικής ασφάλειας».
• Απόσυρση των ειδικών τεστ Γλώσσας, Πολιτικής Αγωγής και Ιστορίας, τα οποία καταγγέλλονται ακόμα και στις χώρες που εφαρμόζονται όπως στην Γερμανία.
• Απόσυρση των 3 συστατικών επιστολών
• Δραστική μείωση του παραβόλου στα 100 ευρώ.
• Απόσυρση όλων των κωλυμάτων που αφορούν πλημμελήματα ή παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών καθώς της ασαφούς επικινδυνότητας περί «δημοσίας και εθνικής ασφάλειας».
• πλήρη πολιτικά δικαιώματα σε όλες τις εκλογές μετά την συμπλήρωση των 5 χρόνων νόμιμης διαμονής.

ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ! Το gazaki απαιτεί να αποστέλεται αυτόματα και διαδικτυακά η ιθαγένεια σε όποιον την ζητήσει, όποτε και όπου την ζητήσει! Πλήρη πολιτικά δικαιώματα σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη. Η αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων να παραμείνει μόνο για τους Έλληνες στο δίκαιο της χώρας και να επεκταθεί σε όσους είναι φασίστες κατόπιν απόφασης οποιονδήποτε τριών μελών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, των Ο-Π. Κατ’ εξαίρεση τα αριστίνδην μέλη της κοινωνίας μας N. Ago, G. Kaplani, o πρόεδρος των Πακιστανών Ελλάδας, η Αφρα αλ Σαλεχ και ο Βούγιας μπορούν να απο-φασίζουν μόνοι τους…

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

7 responses to “«Κάτι άλλο καλό σε κλεμμένο υπάρχει;» Ιθαγένεια σε όλους για να διευκολυνθούν οι «αγορές» και το «εμπόριο»!

 • Λαυρέντης

  […]δεν υιοθετούμε τον κοσμοπολιτισμό, ο οποίος εμφανίζεται και από αριστερές δυνάμεις. Ενας κοσμοπολιτισμός, ο οποίος θέλει να καταργήσει το εθνικό πεδίο πάλης, την εθνική ταυτότητα και την πραγματικά διεθνιστική, που δεν αναιρεί την εθνική ταυτότητα, στο όνομα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας διαπολιτισμικότητας ή πολυπολιτισμικότητας και που κλείνουν τα μάτια σε επικίνδυνες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κοσμοπολίτικες, οι οποίες αύριο θα θέσουν θέμα μειονότητας και για τους μετανάστες. Και αυτό υπάρχει… Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως δυο φαινομενικά διαφορετικές απόψεις μπορούν να οδηγήσουν όχι στο μικρότερο κακό, αλλά στο μεγαλύτερο κακό. Αύριο θα θέσουν ζήτημα μειονότητας και για τους μετανάστες. Και πρέπει να παρακολουθούμε και τις ιδεολογικές τοποθετήσεις των υπέρ ή κατά της ιθαγένειας. Διότι το θέμα δεν είναι μόνο δίνω ή όχι ιθαγένεια. Αλλά υπάρχουν και μια σειρά απόψεις, οι οποίες μπορεί να καλλιεργήσουν αντιλήψεις πάρα πολύ επικίνδυνες.

  Αλέκα Παπαρήγα (συζήτηση πολιτικών αρχηγών στη Βουλή)

 • mnk

  Δε μας χέζεις ρε Αλέκα!
  Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ και με τον λιμενοφύλαξ, άμα λάχει.

  Εγώ συμφωνώ με το Γκαζάκι, υπό έναν όρο: Οι ιθαγένειες να στέλνονται μέσα σε χύτρες.

 • Λαυρέντης

  Τέτοια λές και θα βρεθεί κανάς Πουαρώ προ-πο και θα σου φορτώσει όλη την «επανάσταση» -πυρήνες και φωτιές… 🙂

 • Οι φίλοι σας είναι και φίλοι μου; « Φιλοπατρία

  […] δημοσίευμα από το γκαζάκι. Εκτός από διαδικτυακοί ρουφιάνοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι […]

 • Λαυρέντης

  Κακοποιός και με τη βούλα ο μουσουλμάνος με το Κοράνι
  http://www.antinews.gr/?p=35017

 • Μάρκο Τ

  Να αφιερώσω και κάτι στην «αρτίστα» και προίσταμένη του Μπούγια Άφρα Αλ Σάλεχ, όπως θα το έλεγε η γιαγιά μου:
  Μπήκανε και οι καβαλλίνες στο πιάτο και είπανε «λιβάνι είμαι και γω».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: