Ανάλυση και αναγωγή μιας έρευνας για τους μετανάστες

Επειδή όλοι όσοι είναι στη «μισθοδοσία» για να περάσει το «μεταναστευτικό», ανεβάζουν τους τόνους μετά την «διαβούλευση» που κατέληξε σε σκανδαλώδες γι’ αυτούς φιάσκο, ας προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε μια ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (άρα με παλιά δοκιμασμένο «τυχαίο» δείγμα που να βολεύει…)  έρευνα της Κ-Research για την «Ελευθερο-ρυπία» με όσα στοιχεία μας δίνει…  Αφού λάβουμε υπ’ όψιν ότι συμμετείχαν 1281 Έλληνες και 530 μετανάστες, καθώς και όπως φαίνεται οι biased ερωτήσεις που ακολουθούν απευθύνθηκαν στο σύνολο (οι ερωτήσεις που αφορούσαν μόνο τους μετανάστες ετέθησαν χωριστά…), με την βοήθεια ενός φύλλου excel και κάνοντας αναγωγή των ποσοστών μόνο στους Έλληνες (δηλαδή [ποσοστό x 1811/1281]) παίρνουμε τα ακόλουθα:

 • Πόσοι θεωρούν ότι ο αριθμός των μεταναστών είναι πολύ μεγάλος; Απάντησαν ΝΑΙ το 79,3%.  Μετά την αναγωγή στους Έλληνες το ποσοστό γίνεται 112% !!!!  Άρα και ποσοστό των μεταναστών βλέπουν τον αριθμό μεγάλο!
 • Η παρουσία των μεταναστών στην χώρα μας είναι απειλή; Απάντησαν ΝΑΙ το 51,6%.  Μετά την αναγωγή στους Έλληνες το ποσοστό γίνεται 73%.  Αν κάνουμε την ίδια δουλειά στο ΟΧΙ βγάζουμε ότι οι Έλληνες απάντησαν έτσι σε ποσοστό 25%.  Άρα ο υπολογισμός ορθός!
 • Θα πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου; Απάντησαν ΟΧΙ το 43,5%.  Μετά την αναγωγή στους Έλληνες το ποσοστό γίνεται 69%
 • Δικαιούνται τα παιδιά  υπηκοότητα; Αφού εδώ δεν συζητάμε αν κάποια πρέπει να πάρουν αλλά το πώς θα την πάρουν, καταλαβαίνεται το γελοίον της έρευνας και το προκατηλειμμένο! Απάντησαν ΟΧΙ το 38,5%.  Μετά την αναγωγή στους Έλληνες το ποσοστό γίνεται 54%.  Δηλαδή έχουν καταφέρει με τα τερτίπια τους να μην θέλουν καν τα παιδιά!!! οι Έλληνες!  Άξιος ο μισθός σας πολυπολιτισμικά τομάρια…
 • Παίρνουν τις δουλειές Ελλήνων και συμπιέζουν τους μισθούς; Απάντησαν ΝΑΙ το 57,5%.  Μετά την αναγωγή στους Έλληνες το ποσοστό γίνεται 81%.
 • Αυξάνουν την βία και την εγκληματικότητα; Απάντησαν ΝΑΙ το 74,5%.  Μετά την αναγωγή στους Έλληνες το ποσοστό γίνεται 105%. Δηλαδή και πολλοί ξένοι το πιστεύουν!!!!
 • Να παραμείνουν με τα ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες; Εδώ θεωρώντας ότι όλοι οι αλλοδαποί είπαν ΝΑΙ κάνουμε για ασφάλεια την αναγωγή επί των αλλοδαπών.  Αποτέλεσμα είναι οι Έλληνες να έχουν απαντήσει ΟΧΙ σε ποσοστό 93%
 • Να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου; Απάντησαν ΟΧΙ το 49,9%.  Μετά την αναγωγή στους Έλληνες το ποσοστό γίνεται 71%.

Αν νομίζουν ότι με αυτή τη λαϊκή αντίθεση, με την αξ. αντιπολίτευση απέναντι, θα περάσουν από την ψήφισή του «αβρόχοις ποσί» είναι γελασμένοι!  Το ζήτημα δεν είναι Ρεπούση και Δραγώνα.  Είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

6 responses to “Ανάλυση και αναγωγή μιας έρευνας για τους μετανάστες

 • mnk

  Μαγική τέχνη τα μαθηματικά! 😉

  Για ξαναδιάβασε προ-σε-κτι-κά την ερώτηση για την εγκληματικότητα.

 • Λαυρέντης

  ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ!

  Είπα να μην επεκταθώ πολύ. Απλά και μόνον οι διαφορές αυτές δείχνουν αυτά που αποτυπώνει ως κοινή γνώμη ο καθένας μας καθημερινά! Αυτοί πάνε να μας τρελάνουν! Τα βγάζουν λές και κατοικοεδρεύουμε στο σπίτι του Αλαβάνου!

 • Μας γλεντάνε! « ΓΚΑΖΑΚΙ

  […] ΓΚΑΖΑΚΙ για εμπρηστικές παρεμβάσεις « Ανάλυση και αναγωγή μιας έρευνας για τους μετανάστε… […]

 • Λαυρέντης

  Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι που ζητάνε πολιτικό άσυλο εδώ…

  Τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 300 τραυματίσθηκαν σε συγκρούσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους στην πόλη Τζος, της κεντρικής Νιγηρίας.

  Σύμφωνα με πηγές των δυνάμεων ασφαλείας, το έναυσμα για τις συγκρούσεις έδωσε η κατασκευή ενός τεμένους στη συνοικία Νασαράουα Γκουόμ, όπου κατοικούν κυρίως χριστιανοί.

  Χθες, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, επιβλήθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας στη διάρκεια της νύκτας.

 • bfo

  Και η εκδοχή της Ελευθεροτυπίας για τα αποτελέσματα της Έρευνας:

  Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες υποστηρίζουν ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα δικαιούνται την ελληνική υπηκοότητα,

  διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη στο δικαίωμα ψήφου των μεταναστών,

  ενώ 28,1% των μεταναστών θεωρούν ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων.

  Αυτό προκύπτει από έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων καπα Research με δείγμα πανελλαδικά 1.281 Ελληνες και 530 μετανάστες.

  Εντωμεταξύ, η έρευνα «χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα».

  Δεδομένη η ένταξη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: