ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. (αναδημοσίευση)

Του FactorX (από το antinews και το «εν κρυπτώ»)

Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή, live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς. Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.

Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;

Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.

Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.

Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:

ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.

ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.

ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.

Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

13 responses to “ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. (αναδημοσίευση)

 • Λαυρέντης

  Μερικά στοιχεία γιατί ο ένας στους δύο ιθαγενείς θεωρεί απειλή την συγκεκριμμένη διαχείριση του μεταναστευτικού

  http://www.philenews.com/main/78,1,23,0,25211-.aspx

 • Γαριβάλδι

  Χαιρετώ από το democracycrisis.com

  Τα δημοψηφίσματα δεν τα θέλουν, βλέπε και την αρθρογραφία της Die Zeit για τούς Ελβετούς

 • Λαυρέντης

  Προφανώς δεν τα θέλουν! Γι’ αυτό κι’ εμείς θα τα ζητάμε πιεστικά!

  Ευχαριστώ για την παραπομπή στην εφημερίδα. Θα πάω αμέσως.

 • Λαυρέντης

  Χρόνια Πολλά και Καλά!

 • Λαυρέντης

  Και η σχολική προπαγάνδα… Εντελώς «αθώα»…


  βιβλίο γλώσσας 6ης Δημοτικού!

 • Λαυρέντης

  Από εδώ

  Ο πόλεμος κατά του ελληνισμού έχει πολλά μέτωπα. Ένα από αυτών, σημειώνεται και ως προς την προσέγγιση μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων ώστε να αποδεχθούν το σχέδιο της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου και που αφορά την ελληνοποίηση των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών, αποδίδοντάς τους την ιθαγένεια (και όχι απλά την υπηκοότητα), αλλά και το δικαίωμα του εκλέγειν (και όχι αυτό του εκλέγεσθαι)…
  Για να πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την πλήρη αποδοχή των λαθρομεταναστών από την ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση και οι νεοταξικοί «στρατηγοί» της, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το μεγαλύτερο όπλο της προπαγάνδας, την τηλεόραση.
  Και άρχισαν ήδη να μας «βομβαρδίζουν», απροκάλυπτα διά της τηλεοράσεως, χρησιμοποιώντας συνεντεύξεις περιχαρών και συμπαθών εμφανισιακά λαθρομεταναστών, εργαζομένων, οικογενειαρχών, ακόμη και νεαρών παιδιών, που προσδοκούν «ως μάννα εξ ουρανού» την υπόσχεση του ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε πράξη…! Να γίνουν επιτέλους Έλληνες πολίτες…!
  Οι ειδήμονες της τηλεοπτικής προπαγάνδας δεν διστάζουν μάλιστα να εκμεταλλεύονται τα παιδιά και τις γυναίκες των λαθρομεταναστών, τον πληθυσμό εκείνο που συγκεντρώνει την ευαισθησία όλων. Αυτό είναι γεγονός. Οι ειδικοί της προπαγάνδας των ΜΜΕ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τακτικές ψυχολογικού πολέμου, προκειμένου να συνεγείρουν τις ευαισθησίες των ελλήνων πολιτών έναντι της σχεδιαζόμενης ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα μας.
  Φυσικά, οι «επιστήμονες» της προπαγάνδας δεν εμφανίζουν ούτε έναν έλληνα πολίτη για να αντιτάξει τα δικά του λογικά επιχειρήματα κατά της επέλασης των λαθρομεταναστών και της σχεδιαζόμενης ελληνοποίησής τους. Παραβιάζοντας βασικούς κώδικες της δημοσιογραφίας, οι εντεταλμένοι υπάλληλοι των ΜΜΕ, προσπαθούν λάθρα να δομήσουν μία εικονική πραγματικότητα η οποία βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την σκληρή και αδυσώπητη πραγματικότητα που βιώνουν οι απλοί πολίτες, τους οποίους η πολιτεία αφήνει σταδιακά ολοένα και περισσότερο να γίνονται έρμαια των εγκληματικών διαθέσεων των λαθρομεταναστών. Φυσικό είναι να παραβιάζουν το νόμο αυτοί που καθ΄ έξην παραβιάζουν οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμα παρέχει η πολιτεία στους πολίτες της, αποσκοπώντας αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό τους όφελος. Αλλά η εντροπή, είναι ιδίωμα εκείνων που λειτουργούν με κανόνες ηθικούς, αλλά και με κανόνες της πολιτείας. Πού να την βρούνε αυτοί που ζούνε επειδή βιάζουν καθημερινά οποιονδήποτε κανόνα εναντιωθεί στους σκοπούς τους…;
  Και είναι ψυχολογικός πόλεμος αυτός που σήμερα βιώνουμε, πέρα από την «πλύση εγκεφάλου» που επιχειρείται μέσω των ΜΜΕ, το να επιμένεις να προβάλεις αυτό που θέλεις, αυτό που σε βολεύει, παρακάμπτοντας την μεγάλη και φοβερή αλήθεια. Και ποια είναι η αλήθεια που κρύβουν οι επαγγελματίες της προπαγάνδας; Είναι αυτό που φοβάται κάθε ευνομούμενη κοινωνία, κάθε κοινωνία πολιτών που προσπαθεί να δημιουργεί τις μέγιστες δυνατές συνθήκες διαβίωσης των πολιτών της. Η ασφάλεια στην καθημερινή διαβίωση, καθημερινά γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος της κοινωνικής ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι συντελούν τα μέγιστα στην αφύσικη –σε ποσοστά αλλά και σε αριθμούς- αύξηση της εγκληματικότητας. Μάλιστα, η «δράση» των συμμοριών λαθρομεταναστών επιμελώς αποκρύπτεται από τις αστυνομικές διευθύνσεις (επί σειρά πολλών ετών) προκειμένου να μην υπάρξει κοινωνική έκρηξη ή για να μην δημιουργηθούν εστίες πίεσης κατά της εισόδου και της εν γένει αποδοχής των λαθρομεταναστών στην χώρα.
  Ο ψυχολογικός πόλεμος, σαν στόχο έχει την συναισθηματική επιβάρυνση υπέρ των «καλών και άκακων» λαθρομεταναστών, οι οποίοι ήδη ζουν και μετέχουν στις κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες της χώρας, ευελπιστώντας από την πλευρά τους στην επίσημη αποδοχή τους από το ελληνικό κράτος…
  Ο ψυχολογικός πόλεμος σαν σκοπό έχει να διαρρήξει το οποιοδήποτε μέτωπο της κοινωνίας των πολιτών, που κάποια στιγμή, λογικά, θα θελήσουν να αντισταθούν στην σαλαμοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και στην βέβαιη απώλεια εθνοτικών χαρακτηριστικών από τους Έλληνες.
  Ο ψυχολογικός πόλεμος σαν πρωταρχικό στόχο μπορεί να έχει την ευαισθησία του έλληνα προς την πλευρά των αδυνάτων, αλλά σαν δευτερεύοντα στόχο έχει την τοποθέτηση των ελλήνων απέναντι σε έλληνες. Δηλαδή αποσκοπεί σε ένα συγκρουσιακό κλίμα που θα απειλήσει την κοινωνική ειρήνη, αλλά ταυτόχρονα θα ευτελίσει τις ό,ποιες αιτιάσεις κατά της ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών.
  [….]
  Η λύση, η ουσιαστική και η πλέον δημοκρατική λύση, εν προκειμένω, μπορεί να αποδοθεί μόνο από τους Έλληνες πολίτες, μέσω ενός Δημοψηφίσματος. Εξάλλου, οι λαθρομετανάστες ποτέ δεν θα ζήσουν στις περιοχές ή στις πολυκατοικίες που ζούνε οι πολιτικοί μας «άρχοντες». Θα ζήσουν μαζί με τους Έλληνες πολίτες!!! Ως εκ τούτου, οι έλληνες πολίτες πρέπει να ορίσουν τι πρόκειται να πράξει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και όχι το αντίστροφο.
  Το Δημοψήφισμα είναι λύση σε ώριμες δημοκρατικές κοινωνίες, που έχουν και ώριμους πολιτικούς εκπροσώπους. Όποιος δεν αποδέχεται ένα Δημοψήφισμα για θέματα τόσο φλέγοντα, όπως είναι η ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, τότε εκείνος θεωρείται αυτόματα και μη δημοκράτης, με φασιστική νοοτροπία, εργάτης κατάργησης του δημοκρατικού πολιτεύματος και αυτομάτως άκρως επικίνδυνος για την πολιτεία, τους, θεσμούς, τα όργανά της, αλλά και για τους πολίτες που την αποτελούν. Η άρνηση του Δημοψηφίσματος, μπορεί να γίνει μόνο λόγω σκοπιμότητας που αποκρύπτει λανθάνουσες πολιτικές ή άλλες συμπεριφορές. Εάν σε μία Δημοκρατία κυρίαρχος είναι ο λαός, τότε το Δημοψήφισμα αποτελεί και τον τρόπο έκφρασης του κυρίως υπεύθυνου, δηλαδή του λαού.
  Εν προκειμένω, είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας να αρνηθεί τη γνώμη του ελληνικού λαού; Κινούμενος στα πλαίσια που η Δημοκρατία ορίζει, μάλλον θα έπρεπε να έχει ανακοινώσει ήδη την ημερομηνία του Δημοψηφίσματος, αντί να ανακοινώσει τον γενικό και απροσδιόριστο –και εν πολλοίς αμφιλεγόμενο- κοινωνικό διάλογο…
  Χρέος του Γιώργου Παπανδρέου είναι να σεβαστεί τους πολίτες που τον εξέλεξαν.
  Χρέος του Γιώργου Παπανδρέου είναι να σεβαστεί την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους θεσμούς του κράτους που υπηρετεί.
  Χρέος του Γιώργου Παπανδρέου είναι να θυμηθεί πως δεν είναι ο «άρχων», αλλά ο «υπηρέτης» των πολιτών αυτής της χώρας.
  Χρέος του Γιώργου Παπανδρέου είναι να σέβεται, προκειμένου να ευελπιστεί πως θα τον σεβασθούν, αν όχι οι πολίτες, τουλάχιστον αυτή η ιστορία, που όσο και αν βιάζεται κάποια στιγμή του χρόνου αποκαλύπτεται και αποδίδει «τα τω Καίσαρως τω Καίσαρι»…
  Εκτός και εάν θεωρεί, ο κύριος πρωθυπουργός, πως η γνώμη των πολιτών, το Σύνταγμα και τους νόμους ως μη έχοντα ιδιαίτερη βαρύτητα…
  Οπότε αλλάζουν πολλά, ακόμη και για την θέση που κατέχει ο ίδιος…

 • Άναυδος

   
  Ακούστε οπαδοί ΚΚΕδες, ΣΥΡΙΖΑδες, ΠΑΣΟΚοι, ΝΔίτες, ΛΑΟΣίτες, Εξωκοινοβουλευτικοί, Λευκοί.
  Αφού είμαστε «προοδευτικοί» και «ανθρωπιστές» (άσχετο: οι μόνοι σε όλη την περιοχή),
  γιατί δεν εντάσσουν τους δύστυχους Μετανάστες στον Οικονομικό και Κοινωνικό ιστό,
  αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου;

  Ναι, ξέρω,
  κανονικά ούτε κοινωνικά, ούτε οικονομικά, πρέπει να ενταχθούν.

  Η προπαγάνδα περι Μεταναστών Ελλήνων για ότι έχουν, που δεν έχουν οι εδώ Μετανάστες,
  – στην Ελβετία
  – στην Γερμανία
  – στην Αμερική
  – στην Σουηδία
  ας πει την αλήθεια ότι οι δικοί μας Μετανάστες πήγαν με πρόσκληση, ή αποδοχή εργασίας.

  Ας πει η προπαγάνδα την αλήθεια ότι ο Μετανάστης, που πήγε νόμιμα κάπου, ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει κάποτε να αποκτήσει δικαιώματα. ΕΚΕΙΝΟΣ ο Μετανάστης δεν μπορεί ο ίδιος και τα παιδιά του να είναι υποχείρια της όποιας χώρας τον κάλεσε να τον ξεζουμίσει στην δουλειά.

  Ας πει την αλήθεια η προπαγάνδα ότι οι νόμιμοι Μετανάστες δεν πήγαν σε άλλες χώρες
  – ούτε σπρωγμένοι από τα παιχνίδια του Διεθνισμού
  – ούτε για να αλώσουν τις τοπικές κοινωνίες
  – ούτε για να δημιουργήσουν εκ του μηδενός εθνικές μειονότητες
  – ούτε για να αλλοιώσουν τα εκλογικά σώματα
  – ούτε για να πάρουν την δουλειά του ντόπιου.

  Οι φιλάνθρωποι πολιτικοί μας ας φτιάξουν πρώτα την χώρα σαν την Γερμανία, και μετά βλέπουμε κατα πόσο θα γράψουμε:
  – στις σόλες μας τα δίκια του ντόπιου εργάτη και την ευνομία όλων των πολιτών, με τους λαθραίους Μετανάστες,
  – στην καρδιά μας τα συμφέροντα του ντόπιου εργοδότη και του ψηφοθήρα πολιτικού, με τους λαθραίους Μετανάστες.

  Αυτή η τεράστια αλλοίωση του Εκλογικού σώματος,
  απο ανθρώπους που δεν ζητήσαμε να έρθουν, ούτε τους δεχτήκαμε να έρθουν,
  γιατί λογίζεται ως ηθική χωρίς την ΡΗΤΗ αποδοχή από τον λαό με Δημοψήφισμα;
  Γιατί τους συγκρίνουν με τους δικούς μας νόμιμους Μετανάστες που τους είχαν ζητήσει εκείνες οι χώρες;

  Γιατί προτάσσουν την «νωπή λαϊκή εντολή»,
  για επέμβαση σε τόσο βαρύ Θεσμικό θέμα κρυμμένη στο βάθος του προ-εκλογικού πακέτου,
  σαν προσφορά μανάβη με 1 πεπόνι και 1 σάπιο καρπούζι;

  Να σώσουμε τον τόπο μας, που είναι όλων,
  και των ΚΚΕδων, και των ΣΥΡΙΖΑδων, και των ΠΑΣΟΚων, και των ΝΔιτών, και των ΛΑΟΣιτών, και των Εξωκοινοβουλευτικών, και των Λευκών.
  Πρέπει να τους ξυπνήσουμε όλους.

  Για αυτό,
  το σύνθημα πρέπει να είναι άμεσα κατανοητό στα ανακλαστικά των οπαδών όλου του πολιτικού φάσματος.
  Nα ερωτηθεί ο λαός για τα Μεταναστευτικά Τσουνάμι, που ήρθαν ή έρχονται.

   
  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
   

  Έχω χάσει «κάποιο τεύχος» ή «ο Βασιλιάς είναι γυμνός»;

  Για να φωνάξω και σε όρους των «προοδευτικών» ανακλαστικών,
  μπας και καταλάβει κανας ανθρωπάκος τι είναι αυτό που σκαρώνουν στις correct γειτονιές της Εκάλης, στο Καστρί, της Ν.Μάκρης:
  NO PASSARAN!  (Πολιορκία Μαδρίτης, 1936, Dolores Ibarruri Gomez)

 • Σιδηρός

  Δεν προκειται να φαμε αυτο το σκηνικο που μας σερβιρουν
  Εμεις οι γηγενεις καναμε αγωνες για να ειμαστε αυτο που ειμαστε σημερα
  Δεν μπορει να το σβηνει ο οποιοσδηποτε επειδη ετσι θελει αυτος
  Ειλικρινα θα ηταν πρωτιμοτερο να περασουμε εναν πολεμο απο αυτο που μας ετοιμαζουν οι κλικες
  Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ειμαστε γηγενεις κατοικοι αυτης της χωρας και δεν θα δεχτουμε την αλλοιωση μας
  Το μονο που θα καταφερουν ειναι να δημιουργησουν γκετο και μειονοτητες ειδικα απο αυτους που προερχονται απο ασια και αφρικοι και μαλιστα απο χωρες με φανατικο ισλαμ
  Ετσι θα «καταφερουν» να αναστηλουν ολες τις δημιουργικες δυναμεις μας γιατι ο γηγενης θα καταλαβαινει οτι εχασε το περιβαλλον στο οποιο ενιωθε γαληνια, θα δημιουργησουν ενα μονιμο αισθημα ανασφαλειας και συνεχεις εντασεις και αντιπαλοτητες
  Θελουμε να μας ρωτησετε……..διοτι αλλιως ουτε και εμεις θα σας «ερωτουμε» πλεον…
  Ηρθαν με το ετσι θελω……..πρεπει να φυγουν ………και οσοι μεινουν ας εχουν καρτα παραμονης μονο για οσο μενουν εδω
  Θελει να νομιμοποιησει καποιους εφοσον τους χρειαζεται ας τους δωσει καρτα παραμονης και εαν δεν εχουν αλλο δουλεια σπιτι τους…
  Και τι ειναι αυτο το κουφο δεν εχουν λεει τα παιδια τους που γεννηθηκαν εδω ιθαγενεια και πρεπει να παρουν την ελληνικη.
  Να παρουν την ιθαγενεια των γονιων τους, να πανε στις πρεσβειες των χωρων τους οι γονεις τους και να τους δηλωσουν.
  Πως το κανουν αυτο οι ελληνες στις χωρες παραμονης τους και τα ελληνοπουλα εκει παιρνουν την ιθαγενεια των γονιων τους.
  Εδω θελουν να δωσουνε λεει πρωτα στα παιδια ιθαγενεια και μετα στους γονεις τους που μπηκαν απο το παραθυρο, δες τι σκαρφιστηκαν οι ανθρωποι?
  Εσεις εαν θελετε εμεις δεν θελουμε
  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: