Χτύπημα στην ανεργία!

Μέσω διαδικτύου, με ανοικτή διαδικασία και μέσω αιτήσεων, θα γίνει η επιλογή των συνεργατών του υφυπουργού Παιδείας Ι. Πανάρετου. Ο κ. Πανάρετος ανακοίνωσε χθες ότι η προκήρυξη των θέσεων και η σχετική ηλεκτρονική αίτηση βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ανοικτής διακυβέρνησης: http://apps.opengov.gr/ypepth/panaretos/ . Εκεί βρίσκεται επίσης αναρτημένο και το πλαίσιο αρχών που θα διέπει την αξιολόγηση των υποψηφίων: http://apps.opengov.gr/ypepth/panaretos/plaisio.php .

Όσοι λοιπόν δεν αισθανθήκατε ικανοί να υποβάλλετε αίτηση για θέση γενικού γραμματέα (μην ξεχνάτε στηρίζουμε Λαυρέντη….) μπορείτε να γίνετε συνεργάτες του Πανάρετου!!!  Βούρ για αιτήσεις.  Η ανεργία έφτασε το 9,6% αυτόν τον μήνα.

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: