Τα καμώματα της Διαμαντοπούλου πρό υπουργοποίησης

1.  Δήλωση σχετικά με την ποινική δίωξη κατά της τ. Διευθύντριας στο 132ο Δ. Σχολείο, Στ. Πρωτονοτάριου

Το ΠΑΣΟΚ έχει στηρίξει τις πρωτοβουλίες των εκπαιδευτικών του 132ου Δημοτικού σχολείου. Ο Πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, τον Μάρτιο του 2008 για «τα Δικαιώματα της νεολαίας στη Μόρφωση και τον Πολιτισμό» αναφέρθηκε στο σχολείο και τις πρωτοπόρες δράσεις του. Καταθέσαμε ερωτήσεις στη Βουλή, τόσο για το θέμα της διακοπής των διαπολιτισμικών δράσεων (17-6-08) στο 132ο Δημοτικό, όσο και για τις διαδικασίες αξιολόγησης και διωγμού της διευθύντριας, που εγείρουν πολλά ερωτηματικά ( 21-11-07).

2.  Συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Ερώτησης για το 132ο Δημοτικό σχολείο

Δύο προτάσεις:
Πρώτον, χορήγηση ιθαγένειας σε όσα παιδιά μεταναστών γεννιούνται στην Ελλάδα και αυτόματα σε όσα παιδιά έχουν τρία χρόνια τουλάχιστον στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Και δεύτερον, εισαγωγή στα σχολεία της διδασκαλίας της μητρικής γλώσσας των κυρίων χωρών προέλευσης με έμφαση στην προσχολική ηλικία. Είναι αυτό που ζητάμε και εμείς για τα δικά μας παιδιά σε άλλες χώρες.


Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

2 responses to “Τα καμώματα της Διαμαντοπούλου πρό υπουργοποίησης

  • ppanos

    Παρά το γεγονός της παραμονής της στην Ευρώπη για πολλά έτη, δεν κατάλαβε πως εκεί την εκπαιδευτική πολιτική την καθορίζει το Κράτος και κάθε ατομική πρωτοβουλία ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!!!

  • Λαυρέντης

    Το ξέρει…

    Ξέρει όμως ότι εκεί η εκπαιδευτική πολιτική στόχο έχει να διαπαιδαγωγήσει πολίτες! Ενώ εδώ μας αρκούν μεταπράτες χωρίς κανενός είδους συνείδηση και συνοχή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: