Σύνδρομο προέδρου


«Ποτέ δεν χτύπησα κανένα ούτε πάνω, ούτε κάτω από τη ζώνη. Και ας δέχθηκα χτυπήματα από παντού. Και στη διαδρομή αυτή, δεν πρόλαβα να αποκτήσω σύνδρομο προέδρου. Και εκ χαρακτήρος, ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσω.»

Αλέξης Τσίπρας

Δεν είναι απλά μια προσφορά του Αλέξη η παρουσίαση στο ευρύ επιστημονικό κοινό ενός νέου ψυχικού συνδρόμου, άγνωστου μέχρι σήμερα!

Είναι η αποκάλυψη ότι ήταν «τάχα μου» πρόεδρος αλλά λόγω ψυχικής υγείας κατάφερε να μην το πιστέψει κι’ ο ίδιος με το πες-πες…

Μπράβο Αλέξη!

Εκτός κι’ αν κουβαλάς από τα εφηβικά σου χρόνια – τότε με τον «Γεράσιμο που δεν κάθονταν καλά» – το «σύνδρομο Γαβρήλου» και δεν μπορείς να αισθανθείς πρόεδρος!

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

2 responses to “Σύνδρομο προέδρου

  • mnk

    Αμάν, λύσσαξες!
    Άστους ρε να φαγωθούν με την ησυχία τους -και τους μέσα και τους απόξω- μη μου τους ματιάσεις και μονιάσουνε. 😀

    Μουχαχαχχαχχχχ

  • Λαυρέντης

    Με παρεξήγησες 🙂

    Μ’ έχει πιάσει σύνδρομο Κοροβέση… Καταγγέλω για να υπερσπισθώ…

Σχολιάστε