Πρασινάδες

Και είπεν ο Τρεμό…

«Ξεχωρίζει η πρόταση για μια πράσινη Αμμόχωστο, όπου Ε/κ και Τ/κ με τη βοήθεια της ΕΕ μπορούν να οικοδομήσουν μια νέα πόλη αντίστοιχη της ανάγκης να υπάρξει ένα θετικό μοντέλο, αξιοποιώντας την εμπειρία και των πράσινων πόλεων της Ευρώπης, ούτως ώστε να μπορεί κανείς να ελπίζει ότι το μέλλον της Κύπρου συνολικά μπορεί να είναι πράσινο, αειφόρο, οικολογικό, εναλλακτικό, κοινωνικά αλληλέγγυο»

«Προσωπικά χάρηκα τη συζήτηση γιατί είχε και μια ευρύτητα αφού ασχολήθηκε και με θέματα που αφορούν τη Βαλκανική και τον Καύκασο, όπου και η Τουρκία αλλά και η Ελλάδα και συνεπακόλουθα και η Κύπρος πρέπει να έχουν στραμμένο επίσης το ενδιαφέρον τους γιατί επηρεάζουν την προοπτική της Τουρκίας στο χώρο μας το γεωγραφικό και στρατηγικό αλλά και την προοπτική της ένταξή της στην ΕΕ»

«Η Ομάδα των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο οφείλει να στηρίξει δύο ιδέες που αφορούν την Κύπρο, την αποστρατικοποίηση και την πρόταση για μια πράσινη Αμμόχωστο.

Απο την απόλυτη μπουρδολογία, στο («πληρωμένο»;) καθήκον και πίσω…


Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

3 responses to “Πρασινάδες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: