Γκαντεμιά ρε Μαριέττα! Πάνε οι κεντρικοί σου στόχοι στην Ευρωβουλή!

Αναδημοσίευση από το TVXS

Ανοιχτό μένει το θέμα της επικύρωσης της συνθήκης της Λισαβόνας ύστερα από απόφαση του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας.

Το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έκρινε πως η συνθήκη της Λισαβόνας είναι συμβατή με το Γερμανικό Σύνταγμα αρκεί να υπάρξει μια σχετική τροπολογία από το κοινοβούλιο.

Έτσι αφήνει μετέωρη την εφαρμογή της συνθήκης της Λισαβόνας, αν και όλοι πιστεύουν ότι το Σεπτέμβρη το εμπόδιο θα ξεπεραστεί. Η Γερμανία, μαζί με την Ιρλανδία, την Πολωνία και τη Τσεχία είναι οι τέσσερις χώρες που ακόμα δεν έχουν επικυρώσει τη συνθήκη της Λισαβόνας.

(Πηγή : Spiegel)

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

2 responses to “Γκαντεμιά ρε Μαριέττα! Πάνε οι κεντρικοί σου στόχοι στην Ευρωβουλή!

  • Μάκης

    Ασχετο αλλά θέλω να σας ενημερώσω ότι από τις 17 Ιουνίου οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας DERBY ανέλαβαν μόνοι τους την καθημερινή έκδοση της εφημερίδας, Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον Τύπο, οι δημοσιογράφοι του DERBY τολμούν να αναλάβουν την εφημερίδα και να την βγάζουν κάθε μέρα με μοναδικό σύμμαχο τους αναγνώστες.

    Μάκης

  • Αριστείδης

    Μάκη, καλή επιτυχία!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: