1η μετα – ιστορία φρίκης. Ανθρωπιστικό θέμα. Μέρες 30.

Εκπλήρωση υπόσχεσης – Πώς γεννιέται το «θηρίο» (7,5%)

1η μέρα

Το πεινασμένο μωρουδίστικο κλάμα ακούστηκε καθαρότερα αυτή τη φορά.  Σηκώθηκε αργά από το κρεβάτι, σίγουρος ότι πάλι κάποια αδέσποτη γάτα αποφάσισε να εγκατασταθεί στην αυλή του.

Σπάραξε η καρδιά του όταν είδε το μωρό ξαπλωμένο στα σκαλοπάτια έξω από την πόρτα της κουζίνας.  Το σήκωσε στα χέρια του και έτρεξε να το ακουμπήσει στο ζεστό ακόμα στρώμα.

Η σκέψη του – ενώ τα δάκρυα μιας βαθειάς θλίψης έτρεχαν στα μάτια του – άρχισε να στροβιλίζεται στις ενέργειες που έπρεπε να κάνει.

2η μέρα

Πετάχτηκε όρθιος, εκνευρισμένος από την φασαρία.  Ήταν τόσο κουρασμένος από την χθεσινή μέρα!  Να περιποιηθεί το εγκαταλελειμμένο μωράκι, να ειδοποιήσει τις αρχές – του είπαν ότι θα το αναλάβουν το συντομότερο δυνατόν, γιατί παρουσιάστηκε έξαρση εγκαταλείψεων και το προσωπικό είναι λίγο – να βρει μια παλιά κούνια να το κοιμίσει και κάποια ρουχαλάκια…

Δεν μπορεί ο Χασάν (έτσι ονόμασε προσωρινά το μωρό) να κλαίει σαν δύο!  Κάτι άλλο συμβαίνει!

Όλο αγωνία μπήκε στο δωμάτιο που είχε διαρρυθμίσει για τις ανάγκες του παιδιού.  Ήταν ήρεμος σαν αγγελούδι!  Η αγάπη τον πλημμύρισε…  Γεμάτος περιέργεια κατευθύνθηκε στην εξώπορτα.  Η γκρίνια ερχόταν απ’ έξω.  Η έκπληξη κόντεψε να τον ρίξει κάτω, όταν αντίκρισε δύο νέα μωρά στα σκαλοπάτια!

«Απίστευτο!» σκέφτηκε.  «Είδαν ότι αγκάλιασα το πρώτο και μου άφησαν κι’ άλλα!»

3η μέρα

Σήκωσε πάλι το τηλέφωνο.  Το γραφείο πρόνοιας δεν απαντούσε και του έκανε εντύπωση.  Η κατάστασή του όμως ήταν τέτοια που χρειαζόταν άμεσα βοήθεια.  Με τα τέσσερα καινούργια που του άφησαν σήμερα έξω από το σπίτι του, ήταν αδύνατον να τα βγάλει πέρα.  Δεν πήγε στο κτήμα παρά για να ρίξει λίγη τροφή στα ζώα, αλλά και πάλι δυο χέρια είχε.  Μπορεί ένας άνθρωπος να περιποιηθεί μόνος του 7 εγκαταλελειμμένα;  Μέχρι να ταΐσεις και το τελευταίο, ξαναρχίζεις από την αρχή!  Όχι να τα καθαρίσεις και να τα κανακέψεις.  Κι’ αυτά τα δυστυχισμένα δεν καταλαβαίνουν…  Η ξινίλα είχε αρχίσει ήδη να βαραίνει την ατμόσφαιρα.

6η μέρα

Έβγαλε για μια στιγμή τις ωτοασπίδες για να ξύσει το αυτί του.  Το κλάμα από τα 127 μωρά του τρύπησε τα μελίγκια.  Από χθες τα είχε χωρίσει στα τρία δωμάτια της αγροικίας, αφήνοντας μόνο την κουζίνα ελεύθερη, στην οποία μετέφερε το κρεβάτι του.

Μέτρησε τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι.  Έφταναν με το ζόρι να ταΐσει τα μωρά του σαλονιού, που χθες δεν είχε προλάβει.  Είχε αποφασίσει να ασχολείται με ένα δωμάτιο τη μέρα.  Για καθάρισμα ούτε λόγος.  Όποτε προλάβαινε.  Και τα σκασμένα είναι μαμ και κακά!  Νάνι μόνο όταν τα εξαντλούσε το κλάμα. Θα είχαν συγκαεί τα περισσότερα….

Η πρόνοια είχε κλείσει τα γραφεία της και η τοπική κυβέρνηση έκανε εκκλήσεις στον ανθρωπισμό των πελαγωμένων κατοίκων. Πρώτα όμως έπρεπε να ζητήσει λίγη τροφή για τα ζώα του από το γειτονική φάρμα.  Θα του ψοφήσουν!  Ευτυχώς το αυτόματο πότισμα τους βάζει νεράκι.  Αλλά κι’ αυτό θέλει έλεγχο και ο χρόνος ανύπαρκτος.

Άνοιξε την πόρτα για να πάει στο κτήμα.  Κοίταξε κουρασμένος τα «φρέσκα» που ήταν ακουμπισμένα στην αυλόπορτα.  Δεν χρειαζόταν να τα μετρήσει…  Τριανταδύο στα σίγουρα!  Άδειασε το μυαλό του και προσπαθώντας να μην πατήσει κάποιο κατευθύνθηκε προς το παρκαρισμένο στο δρόμο αυτοκίνητο.

30η μέρα

Φόρτωσε τα πτώματα της αποθήκης στο φορτηγάκι.  Πάλι πάρτι θα κάνανε τα γουρούνια του!  Ο γείτονας του είπε ότι χθες ότι άκουσε κάποια να κλαίνε στο χοιροστάσιο και ότι δεν είχαν πεθάνει όλα…  Έτρεχε γύρω σαν τρελός ο φουκαράς, ουρλιάζοντας πριν αυτοκτονήσει.

Του ήταν ακατανόητη αυτή η υπερευαισθησία!  Μια μέρα πάνω-κάτω τι διαφορά είχε;

Ευτυχώς από προχθές που άνοιξε δρόμο με το προωθητικό και τα στοίβαξε στο διπλανό χωράφι, είχαν σταματήσει να τ’ αφήνουν στην αυλή.

Υπολόγισε πρόχειρα καθώς έτρωγε το πρωϊνό του, πότε περίπου  θα χρειασθεί να αγοράσει ξανά λίπασμα και ζωοτροφές, αλλά δεν ανησυχούσε προς το παρόν.  Το απόθεμα ήταν μεγάλο!   Τέσσερα εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες περίπου (228 -1) από δαύτα θα κάλυπταν τις ανάγκες του για αρκετό χρόνο!  Τις αρρώστιες έτρεμε, αλλά θα εύρισκε κάποια λύση.

Τα επιχειρήματα κάθε είδους, είναι πάντα χυδαία και συνήθως πολύ πειστικά…  Οσκαρ Ουάϊλντ
Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

11 responses to “1η μετα – ιστορία φρίκης. Ανθρωπιστικό θέμα. Μέρες 30.

 • Λαυρέντης

  Μόλις προ ολίγων δευτερολέπτων, η Βήχου (εκρόσωπος κάποιας Συριζοσυνισττώσας) βγήκε στον Παπαδάκη και άρχισε να δίνει ονόματα κατοίκων που αντιδρούν στην γκετοποίηση του Αγ. Παντελεήμονα. Έτσι κάνανε πάντα οι φασίστες, οι δοσίλογοι, οι κουκουλοφόροι…. Εκφοβισμός, απειλές.

 • ange-ta

  τι σε πιασε πρωϊ = πρωϊ με τέτοιες φρικτές ιστορίσες;;

 • Λαυρέντης

  Έλα ντε! Ήταν η συζήτηση για τον Αγ. Παντελεήμονα και οι παιδικές χαρές που κατάντησαν πεδίο μάχης…

 • Λαυρέντης

  Δεν σας μετέφερα βέβαια (τό ξέχασα) την πραγματική αιτία των επεισοδίων!

  Την Κυριακή έγινε συντονισμένη σκούπα σε 7 ευρωπαϊκές χώρες. Δεν ξέρω πόσους μάζεψαν εδώ αλλά ήταν πολλοί!

  Τα οχετοκάναλα σε συντονισμένη σιωπή δεν ανέφεραν τίποτα! Αλλά το Συριζολόϊ οργάνωσε μεικτή αντίδραση κουκουλοφόρων, ντόπιων και ξένων, στον Αγ. Παντελεήμονα για να οξύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση που τη θέλει στα άκρα! Οι συνιστώσες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί…

  Αλήθεια! Τί εθνικότητας ήταν οι 5 συλληφθέντες; Το να λένε ονόματα κατοίκων δεν πειράζει… Των συλληφθέντων όμως! Τάφος…

  Κάτι μου θυμίζει.

 • mnk

  @ ange-ta
  Αν ζούσες, έστω μια βδομάδα, στον Αγιο Παντελεήμονα, δεν θ’ απορούσες. Ίσα-ίσα, θα σου φαινόταν πολύ περιγραφική κι ακριβής, η μικρή παραβολή του Λαυρέντη.

  @ Λαυρέντη
  Εδώ καλύπτουν τα ονόματα των παιδεραστών, που τους αφήνουν με μια μικρή εγγύηση. Πρόκειται για κράτος παραφρόνων, μισάνθρωπων (και σίγουρα μισελλήνων).

 • Λαυρέντης

  Τώρα που είδα ότι πρωτοστατούσε στα «κουκούλια» η Κούρτοβικ βεβαιώθηκα! Επρόκειτο για αντίποινα στη σκούπα…

  Νά κι’ άλλη απόδειξη
  http://www.antinews.gr/?p=6854

 • Λαυρέντης

  Το κύτταρο μιας κοινωνίας είναι οι συλλογικές κοινωνικές της δομές. Μία από αυτές τις δομές που αποτελούν τους πυρήνες μιας πόλης είναι η γειτονιά. Ο οδοστρωτήρας της ιμπεριαλιστικής πολυπολιτισμικότητας θέλει να ισοπεδώσει κάθε πυρήνα κοινωνικής συνοχής, κάθε ζωντανό κύτταρο των πόλεων και της κοινωνίας γενικότερα.

  Έτσι προωθείται η ισοπέδωση των γειτονιών, των πόλεων και των κοινωνιών με «γκέτο», ώστε να καταστραφεί το συνθετικό ΣΥΝΟΛΟ και στη θέση του να κατασκευαστεί ένα αθροιστικό σύνολο, δηλαδή διχαστικά και αλληλο- σπαρασσόμενα γκέτο.

  Το «εργαλείο» γι’ αυτή την κοινωνική κατεδάφιση είναι οι εισαγόμενες αλλοδαπές στρατιές, οι λαθρομετανάστες και οι οργανωμένες μαφίες.
  Οι σπόνσορες: οι «νταβάδες» των ιμπεριαλιστικών ελίτ εξουσίας και τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά τους όργανα, τα οποία με υπερβάλλοντα ζήλο επιχειρούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να παρουσιάζουν το μαύρο σε άσπρο…

  Οι εκτελεστές: το καθεστώς με τα κόμματά του και με τους μηχανισμούς του.

  Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι: οι ποικιλόχρωμοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», συσκευασμένοι, κατά κανόνα, με το λούστρο και τα χρώματα του «αριστερού» και του «υπέρ-αριστερού». Μέσα από αυτούς τους χώρους κατασκευάζονται και οι «αντιρατσιστικές» «ομάδες κρούσης», οι οποίες πλαισιώνονται και οργανώνονται παραπέρα από τα πιο εξαθλιωμένα, τυχοδιωκτικά και εγκληματικά στοιχεία των αλλοδαπών.

  Αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» με τις «ομάδες κρούσης» τους είναι που έχουν κάνει ιδεολογία την κουκούλα, που καταστρέφουν και πλιατσικολογούν, που καίνε ιστορικά μνημεία, βιβλιοθήκες, ναούς, τις ελληνικές σημαίες κ.λπ.

  Αυτές οι ομάδες κρούσης είναι που εκπαιδεύονται στο κάψιμο, στην τρομοκράτηση της κοινωνίας και στις επιθέσεις εναντίον των γειτονιών.
  Αυτές οι επαγγελματικές, «αντιρατσιστικές» ομάδες κρούσης είναι που εισέβαλαν κατά το παρελθόν στην Αμάρυνθο για να συνετίσουν τους «ρατσιστές» κατοίκους και στο τέλος αναζήτησαν τη σωτηρία τους, αυτοί οι υστερικοί «αντι-εξουσιαστές», από τη την εξουσία του κράτους!!!
  Αυτές οι επαγγελματικές, αντιρατσιστικές ομάδες κρούσης είναι που περιφέρονται, ανάλογα με την περίσταση, από γειτονιά σε γειτονιά δηλώνοντας ότι είναι κάτοικοι της γειτονιάς.

  Και εδώ αποκαλύπτεται όλη η διατεταγμένη δολιότητά τους και ήθος τους. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο (πιστοί στο Ιησουΐτικο αξίωμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»), κάθε ψέμα και κάθε απάτη εναντίον των ιθαγενών πολιτών, δηλώνοντας πάντα αυτόπτες μάρτυρες σε κάθε γεγονός και κάτοικοι κάθε γειτονιάς.

  ΟΛΟΙ αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» έχουν κινητοποιηθεί, σήμερα, εναντίον των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.
  Η οργάνωση των κατοίκων και οι δυναμικές παρεμβάσεις τους έχουν θορυβήσει πολύ τους ποικίλους μηχανισμούς των «νονών» του «αντιρατσισμού», έχουν θορυβήσει τα «αριστερά» κομματικά κατεστημένα (πού ξανακούστηκε να ενεργούν γειτονιές έξω από τη δική του ηγεμονία και χειραγώγηση) και έχουν πανικοβάλει, βεβαίως, τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές».

  Τέτοιες πρωτοβουλίες αυτό-οργάνωσης αποτελούν, στις σημερινές εφιαλτικές συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί από τα αλλοδαπά στίφη «λαθραίων», με τις μαφίες τους, πυροδότη ισχυρότατων λαϊκών δονήσεων και εκρήξεων.

  Γι’ αυτό με νύχια και με δόντια, με τρομοκρατικά και προβοκατόρικα μέσα, με ψεύδη και συκοφαντίες, επιδιώκουν, εναγωνίως, να διαλύσουν αυτή την πρωτοβουλία των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.

  Φυσικά, όλα αυτά τα παρασιτικά, επαγγελματικά όργανα του καθεστωτικού «αντιρατσσιμού» και της χρηματιστηριακής πολυπολιτισμικότητας, αγνοούν ένα θεμελιακό κοινωνικό νόμο: Όταν η οργή ξεχειλίζει μέσα στην ελληνική κοινωνία για το μεγάλο έγκλημα της λαθρομεταναστευτικής εισβολής-κατοχής, κάθε κτύπημα εναντίον αυτής της οργής την πολλαπλασιάζει και την οργανώνει παραπέρα. Η λαϊκή ενέργεια που πηγάζει μέσα από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν οι λαοί μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα. Κτυπάς ένα κεφάλι και φυτρώνουν δέκα.
  Στο τέλος όλα αυτά τα επιδοτούμενα τσιράκια του καθεστωτικού «αντιρατσισμού» θα τρέχουν να κρυφτούν και δεν βρίσκουν. Θα περάσουν στην ιστορία ως οι σύγχρονοι δοσίλογοι της Νέας Τάξης…

  Ο Αγ. Παντελεήμονας είναι η αρχή. Θα υπάρξουν πολλά ακόμα «Βιετνάμ», όσο και αν τα μίσθαρνα όργανα της δημοσιογραφίας και τα «λαϊκά» δήθεν «αριστερά» κόμματα παρουσιάζουν το μαύρο σαν άσπρο, προβάλλοντας τα γεγονότα σαν μια «μονομαχία» μεταξύ των «ρατσιστών» και «αντιρατσιστών».

  Τα «αριστερά» κόμματα θα καταρρακωθούν τελεσίδικα στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Αντί να μπουν μπροστάρηδες των κατοίκων και των λαϊκών στρωμάτων που βιώνουν τον εφιάλτη, κατατάσσουν τους κατοίκους στην «ακροδεξιά» και τους κολλάνε την ετικέτα, της νεοταξικής μόδας, αυτή του «ρατσιστή» και «φασίστα».

  Εδώ έχει καταλήξει η «αριστερή» σκέψη»: στα ποικίλα υποπροϊόντα της σταλινικής βαρβαρότητας και αχρειότητας. Να μην ξεγελιόμαστε: Όλα αυτά τα «αριστερίστικα» φέουδα, όλοι αυτοί οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, στα λόγια είναι αντισταλινικοί. Στην πράξη είναι αντικομμουνιστές (το ίδιο και ο σταλινισμός) και σε επίπεδο μεθοδολογίας και λογικής αποτελούν τα υποπροϊόντα της σταλινικής σήψης…

  Έχουν εγκαταλείψει προ-πολλού τον αγώνα υπέρ των λαών. Γι’ αυτό ούτε τους απασχολούν πραγματικά τα προβλήματα των λαών. Αν τους απασχολούσαν θα έσπευδαν, πριν απ’ όλα να διαπιστώσουν πώς ζούνε οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας.

  Θα ανακάλυπταν τότε τη φρίκη από την εισαγώγιμη και κατευθυνόμενη εισβολή των λαθρομεταναστών και των ποικίλων μαφιών.
  Θα ανακάλυπταν τους εμπόρους ναρκωτικών, τις συμμορίες που αλληλοσφάζονται, την τρομοκρατική αυθάδεια αυτών των συμμοριών εναντίον των κατοίκων, τη βρωμιά και τις κτηνώδεις συνθήκες διαβίωσης, τη θηριώδη ανάπτυξη της εγκληματικότητας και των μολυσματικών ασθενειών και πάρα πολλά άλλα.

  Όλα αυτά δεν τους απασχολούν. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων. Εναντίον αυτής της αντίστασης χιμούν όλοι αυτοί οι «αριστεροί» και τα όργανά τους. Αντί να την στηρίξουν και να τη μετατρέψουν σε λαϊκό, χειμαρρώδες Κίνημα, ξερνούν πάνω της όλη την αναισχυντία της αριστερής προδοσίας τους. Όλο το δουλικό λακεδισμό τους στο σύστημα.

  Κατασκευάζοντας έτσι και πριμοδοτώντας τους Καρατζαφερηδες και τα άλλα «ακροδεξιά» σκιάχτρα.

  Αιδώς αχρείοι…

  Ρεσάλτο

 • Ροδάμαθος

  Μια χαρά σχόλια βλέπω εδω μέσα και με ευχαριστεί.Είναι μια αρχή…Εξαιρετική η προσέγγιση που κάνει και το foreignpress σε αναλύση της κας Τριανταφιλλίδου για την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για το μεταναστευτικό.Ευχαριστω τον Λαυρέντη για το link

  http://www.foreignpress-gr.com/2009/06/blog-post_6948.html?showComment=1244723440619#c2646485650284799723

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: