Το ιδιότυπο δίκτυο διευρύνεται…

Τις καταστροφές και τα επεισόδια καταδίκασε και ο ΣΥΝ υπογραμμίζοντας ότι «τέτοιες ενέργειες καλλιεργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες και οδηγούν στη συντηρητική αναδίπλωση και την παραπέρα αυταρχικοποίηση της κοινωνίας».

Μωρέ τί μας λέτε! Όταν κάποιοι τα λέγαμε και τα γράφαμε στο ξεκίνημα του μπάχαλου προ διμήνου, μας λέγατε φασίστες και εξαπολύατε αθλιότητες όπως για παράδειγμα η στήλη των ΙΩΝ της Ελευθερορυπίας. Η εκ των υστέρων ανησυχία σας προβάλλεται μάλλον για να κερδίσετε χρόνο για τα φασιστοειδή μπάχαλά σας και για να φρενάρει την αγανάκτηση του μέσου πολίτη που καταλαβαίνετε ότι θα «ξεσπάσει» πάνω σας… Και θα τσακώνεστε μετά ποιός θα είναι πρώτος στη λίστα για την Ευρωβουλή (αμήν Παναγία μου…)

Σας επιστρέφω επ’ ευκαιρία κατάλληλα διαμορφωμένη μια παλιά «χαριτωμενιά» σας.   Ξέρετε εσείς…

Ένα ιδιότυπο δίκτυο ανησυχούντων αστών, καταδικάζει την διαρκή εξέγερση των αντιεξουσιαστικών δυνάμεων της χώρας. Μερικοί αντιπρόσωποι παρακάτω:

1ceb9cebfceb918_b3ceb9cebfceb93_b2ceb9cebfceb9

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: