Καθηγητές Κολεγίων – Μητρώο (σχολιασμένο)

Πάνω από χίλιοι υπολογίζονται οι καθηγητές των κολεγίων.

Για τους οποίους δεν μίλησε ποτέ κανένας!!!!

Των οποίων δεν ζητήθηκε ποτέ η άποψη… παρ’ ότι αποτελούν το «μοντέλο» και το εργαστήρι της ωρομίσθιας απασχολησιμότητας στην Ελλάδα! Με αμοιβές για το υπερεξειδικευμένο αυτό εργατικό δυναμικό, που σε ετήσια βάση δεν ξεπερνούν τα 2/3 του μισθού καθηγητή Γυμνασίου (για αντίστοιχες ώρες στην τάξη…)

Που λογίζονται από το κράτος σαν ελεύθεροι επαγγελματίες!

Τους οποίους προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν σαν μοχλό πίεσης – λόγω του σχηματιζόμενου μητρώου καθηγητών από το Υπουργείο και τα σαφή και αναμενόμενα προβλήματα που ανακύπτουν για χίλιες δυό αιτίες – οι κολεγιάρχες… Ενώ οι ίδιοι δεν διέθεσαν ούτε μια ώρα ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στους ανθρώπους αυτούς, που τους δουλεύουν και χάριν των οποίων κονομάνε τα υπερκέρδη τους.

Και τρέμουν τα λαμόγια της εκπαίδευσης και δεν τον θέλουν το νόμο… Με αιτιάσεις που δεν στέκουν!

Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι το μεγάλο χτύπημα θα έρθει από εκείνους, που περιφρονούσαν μετά το 2000, όταν ενσωματώθηκε η οδηγία της ΕΕ για τα κολέγια στο τοπικό δίκαιο, κάνοντάς τους να θεωρήσουν ότι «έδεσαν το γάϊδαρό τους».

Στυλιανίδη, μαζί σου! «Πήδηξέ τους» και μην ανησυχείς. Ήδη άρχισε να σχηματίζεται το ρεύμα! Αυτοί οι χίλιοι, υπάρχει τρόπος να συσσωματωθούν επιτέλους μετά από 19 χρόνια. Και θα υποστηρίξουν την προσπάθειά σου! Ακόμα και αν αηδιάζουν με τη ΝΔ…

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

One response to “Καθηγητές Κολεγίων – Μητρώο (σχολιασμένο)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: