Η χώρα δέχεται επίθεση εποικισμού! (ανανεωμένο)

ceb5ceb2ceb5cf81cf84Μας απεκάλυψε τα ακόλουθα «νούμερα» από το ΙΜΕΠΟ η αντιπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων κ. Εβερτ(!!!!) σήμερα 22-11-08 στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή εκπομπή της ΝΕΤ με τον Κώστα Σπηλιόπουλο.

 • 140 χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν στην χώρα το πρώτο εννεάμηνο του 2008
 • Περίπου το 1/3 των κατοίκων της Αθήνας είναι λαθρομετανάστες.

Ο – και καλά -«ανθρωπισμός» άποτελεί πλέον και επισήμως διαπιστωμένα κωμική συμπεριφορά.  Τα έχουμε ξαναπεί.  Και θα τα ξαναπούμε.  Γιατί όταν φωνάζουμε κάποιοι, για την ανάγκη δημιουργίας μεταναστευτικής πολιτικής από τις αρχές του ’90 δεχόμενοι την κατηγορία του «απάνθρωπου ρατσιστή», με πειράζει που τώρα πιά δεν υπάρχει ελπίδα στο θέμα και το μόνο που θα μας μείνει είναι είτε να χειροκροτήσουμε Τσιπραίϊκα την «εξαφάνιση» της Ελλάδας που ξέραμε, είτε κάποιο επερχόμενο πογκρόμ, είτε – το πλέον πιθανό – και τα δυό…

Μ’ άρεσε που στην ίδια εκπομπή (παρεπιπτόντως τσακώθηκαν μεταξύ τους οι τέσσερις μεταναστόκαυλοι συμμετέχοντες!), η υπεύθυνη τoυ «διαβατήριου» (εκεί όπου τσακώνουν «μη κυβερνητικώς»… κυβερνητικά φράγκα από την λαθρομετανάστευση…) δεν αποδέχεται τον χαραχτηρισμό «παράνομος μετανάστης».  Όλοι κατ’ αυτήν είναι πρόσφυγες…  Ε όχι μαντάμ!  Είναι ΕΠΟΙΚΟΙ με συμπεριφορά εποίκων!  Και όσοι έχουν ως μόνη τους ενασχόληση να διευκολύνουν την διακίνησή τους, είναι είτε ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ είτε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ είτε ΗΛΙΘΙΟΙ!

Ας ακούσουμε άλλη μια φορά τον Ινδιάνο Σιού αρχηγό Russel Means που δήλωσε για την Αμερικάνικη λαθρομετανάστευση.

Γιατί νομίζεις είναι έτσι αυτή η χώρα; Διότι όλοι έρχονται εδώ από απληστία. Εξαιρούνται οι απόγονοι των σκλάβων. Όμως, όλοι οι άλλοι, οι άγγλοι, οι κινέζοι, ακόμη και οι νέοι αφρικανοί, όλοι οι άποικοι, όποιο κι αν αν είναι το χρώμα του δέρματός τους, ακόμη κι οι έλληνες, έρχονται εδώ από απληστία.

Δική τους ή των άλλων, θα αποτολμούσα να συμπληρώσω.

Κι’ ακόμα δεν δέχομαι την φυγομαχία, που προβάλλεται σαν δικαιολογία για τους λάθρους που έρχονται εδώ για…δουλειά και όχι για αντίσταση. Όταν η χώρα σου βρίσκεται σε κρίση και σύ την κοπανάς απλά και μόνο για να περάσεις καλύτερη ζωή, δεν δικαιούσαι τον οίκτο μου. Τον αποτροπιασμό μου δικαιούσαι για την λιποταξία σου…

Παραθέτω εκτάκτως και έναν πίνακα που έλαβα με mail, ο οποίος διακινείται από απελπισμένους κατοίκους του «κέντρου»
pinakas-sxoleia
Έστω κι’ είναι οι επτά πλέον ακραίες περιπτώσεις, η αδιαφορία για την πραγματικότητα της γκετοποίησης αντί της ενσωμάτωσης (που φυσικά δεν μπορεί να αφορά 3 εκατομμύρια κόσμο) είναι έκδηλη!

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

11 responses to “Η χώρα δέχεται επίθεση εποικισμού! (ανανεωμένο)

 • ange-ta

  πολύ σωστά τα λες!
  Ολοι έρχονται απο την απληστία όλων να κερδίσουν όλο και πιο πολύ, πληρώνοντας όλο και πιο λίγο.
  Δεν θα έλεγα ότι οι ορδές των λευκών στην Νεα Γη μπορεί να παρομοιαστεί με τις ορδές των σημερινών δυστυχισμένων, που ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο.
  Οι μετανάστες, μου φερνουν θλίψη. Οπως και να χει η υπόθεση πρέπει να γίνει μια ΑΛΛΗ μεταναστευτική πολιτική. Και κυρίως να καταργηθεί η ελευθερία των υπηρεσιών μεταξυ των χωρών της Ε.Ε. , που δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να πληρώσει τον μετανάστη με τιμές της χώρας προέλευσης και όχι της χώρας που προσφέρει τις υπηρεσίες του.

 • Λαυρέντης

  Διαβάσατε σήμερα (εδώ κι’ εδώ) την «Μαντηλοτυπία»:

  Είναι «τυχαία» η λατρεία των «ακτιβιστών» για τους Πακιστανούς ειδικά στη χώρα μας; Όταν απαντηθεί το ερώτημα θα γίνουν πολλά, μα πάρα πολλά, αντιληπτά.

 • ange-ta

  α, πα πα πα, δεν το διάβασα, συγχίστηκα μόλις είδα τις μαντύλες!
  Στο βελγιο που συναντάω συνέχεια τέτοιες φάτσες, με πιάνει πυρετός.
  Τις προάλλες πέρασε μια τέτοια μπροστά απο το γραφείο μου και της χύμηξα.
  Της λέω τι παριστάνεις, τη κου κλούξ κλάν;. Οχι μου λεει αυτη, είμαι μουσουλμάνα. Κι εγώ είμαι πουτάνα τις λέω, αυτο σημαίνει ότι πρέπει να περπατάω με στρίνγκ; Κόκκαλο η δικιά σου.
  Της λέω μπροστά απο τη πόρτα μου, να μην ξαναπεράσεις γιατι θα μου φέρεις γρουσουζιά.
  Ξανά αυτη, είμαι μουσουλμάνα. Και ο άνδρας σου τι είναι, την ρωτάω; Και αυτός μουσουλμάνος. Αυτός φοραει μαντύλα, την ρωτάω. Οχι μου λέει.
  Αντε καληνύχτα και κρίμα τα νιάτα σου κοπέλα μου.

 • Λαυρέντης

  @ange-ta

  Στο Βέλγιο (θα ξέρεις καλύτερα) συζητιέται πάρα πολύ απ’ ότι μαθαίνω η προϊούσα ισλαμοποίηση. Μέχρι και για ενσωμάτωση της «σαρία» συζητούν. Σίγουρα, η συζήτηση αυτή καλά κρατεί εδώ και ένα χρόνο στην Αγγλία. Μάλιστα ο επίσκοπος του Καντέρμπουρι ζήτησε κάτι τέτοιο από άμβωνος και ξεσήκωσε θύελα.

  Εδώ είμαστε υπέρ του δικαιώματος στη «διαφορά». Άντε και κανίβαλοι. Κοντά είμαστε…

  Άκουσα τώρα στο Σκάϊ ότι οι Εγγλέζοι δίνουν 8000 euro/μετανάστη για να φύγει και οι Ισπανοί 18 επιδόματα ανεργίας. Οι Ιταλοί κλείνουν τα σύνορα. Όλα αυτά για να αντιμετωπίσουν την κρίση και την ανεργία. Εδώ ως γνωστόν δεν έχουμε ανεργία…. Η δικιά μας μετανάστευση δεν την επηράζει καθόλου (την ανεργία και την πρόνοια) γι’ αυτό και θ’ αντέξουμε την επιπλέον επιβάρυνση μια και θα αποτελούμε την μοναδική πόρτα εισόδου!!!!

  Ρωτάω:

  Όταν θα έχουμε 3-4-5 εκατομύρια εξαθλιωμένους μετανάστες στο δρόμο, νομιμοποιούμαι να «σαπίσω στο ξύλο» τους Παυλόπουλο, Χατζηγάκη, Παπανδρέου, Τσίπρα κλπ;

 • Αριστείδης

  Κάποιος φίλος, δεν συγκρατώ το όνομά του, σχολιάζοντας το θέμα σε άλλο ιστολόγιο, είχε γράψει: «δεν είναι, δυστυχώς, υποχρεωτικό να υπάρχει για πάντα χώρα που να λέγεται Ελλάδα».
  Το μεταφέρω εδώ, διότι συμφωνώ, παρ’ ότι είναι τραγικό. Αποβλακωμένοι νεοέλληνες τους ψηφίζουν και (οι πουλημένοι) μας πουλάνε κανονικά.
  Στέκομαι ιδιαίτερα στην τελευταία παράγραφο-ερώτηση, περί «ξύλου». Συμφωνώ απολύτως. Όπως και με όλο (όλα) τα ποστ άλλωστε. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Έχω αποκηρύξει τη βία σε όλες τις μορφές της, την ώρα όμως της κρίσεως (αν υπάρξει) θα είμαι με τους Έλληνες. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω και τίποτε να χάσω (κι άλλοι πολλοί μαζί μου). Ήδη στην κόλαση είμαι (είμαστε).

 • Λαυρέντης

  @ Αριστείδης

  Υποχρεωτικό δεν είναι να υπάρχει Ελλάδα. Υποχρεωτικό (απέναντι στους πρίν και στους μετά) είναι να προσπαθήσουμε να υπάρχει. Ο άθλιος ατομισμός όμως, σε συνδυασμό με την προσπάθεια να πάμε με το ρεύμα μπας και έχουμε καμια κόντρα, έχει οδηγήσει στην δήθεν προοδευτική απραξία, την αποχαύνωση και την εύκολη στάση του ψυχοπονιάρη, που δεν δυσκολεύει ούτε τον δουλέμπορο, ούτε τον έποικο (στην αρχή…)

  Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

 • underinformation

  Η εισβολή των λαθρομεταναστών δεν αποτελεί παρά την εκτέλεση του σχεδίου για την πολυπολιτισμικότητα και την ανάμιξη των εθνικών πληθυσμών ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους ηγέτες να ελέγχουν τις κοινωνικές απαιτήσεις και στα πλαίσια του διαιρει και βασίλευε να διοικούν τις ενώσεις κρατών που έχουν δημιουργήσει χωρίς αντιδράσεις.
  Παρατηρούμε το φαινόμενο της διαίρεσης των εθνικών κρατών με βάσει την θρησκεία η την φυλή και αμέσως μετά την ένταξη των νέοδημιουργουμένων κρατών σε ευρύτερες ενώσεις πολυπολιτισμικού χαρακτήρα.
  Κύριο εργαλείο των ενεργειών αυτών αποτελουν οι ΜΚΟ και οι NGO στα πλαίσια της αντικατάστασης των λειτουργιών του κράτους απο αυτές τις οργανώσεις οι οποίες με την ψευδεπίγραφη αποστολή του φιλανθρωπικού χαρακτήρα υποκαθιστούν τις κρατικές υπηρεσίες οι οποιες σκοπίμως ατονούν και παραχωρούν την εξουσία στις οργανώσεις αυτές.
  Το ΠΑΣΟΚ για παραδειγμα έχει στο πρόγραμμα του την συμμετοχη των ΜΚΟ στην λήψη αποφάσεων.
  Για τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητο οτι αποτελεί την αιχμή του δόρατος της υπονόμευσης των κρατικών θεσμών διακυβέρνησης σε όλες τισ μορφές της.
  Η ΝΔ λειτουργεί συναινετικά προς τν ίδια κατευθυνση φορώντας «ένα φύλλο συκής» για να μήν χάσει τους ψηφοφόρους «της πατρίδας ,θρησκείας και οικογένειας».
  Μετά από όλα αυτά δεν προξενεί εντύπωση η απουσία κρατικής αντίδρασης στην επέλαση των λαθρομεταναστών.
  Επίσης δεν προξενεί εντύπωση το γεγόνος οτι όλες οι δυνάμεις της πολυπολιτισμικής κατευθυνσης μεγενθύνουν το όποιο γεγονός «βαναυσότητας» προς τους λαθρομετανάστες ενω σμικρύνουν η δεν αναφέρουν καν βίαιες πράξεις τους σε βάρος ημεδαπών.
  Θα πρέπει πλέον να γίνει αντιληπτό οτι η σύγκρουση πλέον δεν έχει χαρακτήρα με κομματικούς διαχωρισμούς.
  Πρόκειται για μιά σύγκρουση με χαρακτήρα επιβίωσης των ελλήνων όπου απο την μιά μεριά βρίσκονται οι δυνάμεις της παγκοσμιοποιησης και απο την άλλη οι πατριωτικές δυνάμεις-όποιας απόχρωσης-που θέλουν την επιβίωση των ελλήνων.

 • underinformation

  Θα πρέπει οι πατριωτικές δυνάμεις της χώρας να συγκροτήσουν ένα ενιαίο μέτωπο πάλης παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές έχουν απο το παρελθον.
  Αυτές δεν έχουν πιά καμμιά ουσιαστική σημασία μπροστα στην επιβίωση του λαου μας.
  Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

 • Λαυρέντης

  @underinformation

  Καλώς ήρθες. Έτσι είναι τα πράγματα. Τα σχέδια όμως των αρχουσών παγκοσμιοποιητικών (λόγω προσωρινού κέρδους-αρπαχτής) τάξεων δεν θα είχαν επιτυχία, αν δεν έκρυβε η πλειψηφία της κοινωνίας ένα μικρό δουλέμπορο μέσα της. Η αναζήτηση του φτηνού (σε χρήμα και ποιότητα), η έλλειψη κοινοτικού πνεύματος, οδηγεί στην υποστήριξη (έμμεσα και άμεσα) της λαθραίας εργασίας και διευκολύνει την «επέλαση». Η συνολική – εκ των υστέρων – έκφραση ανησυχίας δεν προσφέρει τίποτα. Αυτό είναι που προσπάθησε μια μικρή μερίδα λαού -όλων των πολιτικών αποχρώσεων – να αναδείξει και να προειδοποιήσει. Με διαφορετικές μεθόδους και σημεία αιχμής του λόγου, όπως είναι αναμενόμενο.

  Το καινούργιο πρόβλημα που έχει αναδυθεί στο τμήμα αυτό του Ελληνικού λαού, είναι ότι η απίστυευτη πίεση των προβλημάτων που μας κληρονομεί το μεταναστευτικό και άλλα, οδηγεί καθόλου παραδόξως τελικά και στην ανάδειξη των επι μέρους διαφορών….

  Γι’ αυτό και κρίνεται εξαιρετικά αναγκαία – αλλά και πιο άπελπις – η ανάγκη της ενοποιητικής/ών προσωπικότητας/ων, που θα αναδείξει με νηφαλιότητα τα προβλήματα, θα τα ιεραρχήσει και θα μας φέρει όλους μπροστά σε μια κοινή αντιμετώπιση της ολοκληρωτικής διάλυσης.

  Οι όποιες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι στιγμής απέτυχαν εξ αντικειμένου.

  Να απελπισθούμε;

 • Δεν υπάρχουν μετανάστες αλλά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής

  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

  ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ http://antidrastikostoixeio.blogspot.com/2008/07/blog-post.html
  Στείλτε email διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών.
  info@ypes.gr,
  ypourgosypes@syzefxis.gov.gr
  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΔΕ ΟΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟ 2015 ΣΕ 14,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ-ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ EE.
  http://antipliroforisi.tk
  Δείγμα επιστολής & περαιτέρω πληροφόρηση για τις ετοιμαζόμενες μειονότητες & τη διάσπαση της Ελλάδας στο http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/07/e-mail.html

 • Απληστία… « ΓΚΑΖΑΚΙ

  […] Απληστία… Γράφαμε: […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: