Παπαριά στην παπαρίτσα – στων εντύπων την «πλατεία» – μια μικρή και μια μεγάλη αλητεία

Παπαριά:

Και τί ζητούν οι άνθρωποι που δεν μπήκαν στη φυλακή για να τιμωρηθούν , αλλά μπήκαν επειδή τιμωρήθηκαν;

Φυσικά μια «παπαριά αλλά ΣΥΡΙΖΑ» (ψοφάει αυτό το 5% για μαλακοκουβέντα) από τον βουλευτή Τάσσο Κουράκη στα ΝΕΑ της 4/11/08 γράφοντας για το πρόβλημα των φυλακών.  Το υπόλοιπο άρθρο ουσιαστικά αναπτύσσεται από την «ευφυέστατη» σκοπιά, ότι «μια και κάποιοι παραβάτες  την σκαπουλάρουν, ας την σκαπουλάρουν όλοι«…  Τόσο «προοδευτικά»!

Παπαρίτσα:

Έχουμε το υψηλότερο ποσοστό αλλοδαπών κρατουμένων (45%) και φυλακισμένων για αδικήματα σχετικά με τα ναρκωτικά (πάνω από τους μισούς).

Άρα σύμφωνα με τον Γ. Βότση είμαστε ρατσιστές, επειδή οι «λάθροι» είναι παραβατικοί!  Συνεχίστε την μαλακία παιδόπουλα και θα καταντήσουμε να βλέπουμε το Καρατζαφέρη μεταναστόκαυλο…

Όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και πού πηγαίνει!


Μικρή αλητεία:

Διαβάζουμε στα ΝΕΑ

ceb4ceb9ceb1cebcΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες για μια σειρά επαφών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θα επιχειρήσει να πείσει τους Ευρωπαίους υπεύθυνους για την εσωτερική αγορά και την εκπαίδευση να λάβουν μέτρα ώστε η κάθε χώρα- μέλος να διατηρήσει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τα ζητήματα της εκπαίδευσης με βάση το εθνικό της δίκαιο.

Η μεγάλη ψεύτρα – και της χρεώνω το ψέμα, μια και είναι προφανές ότι το παραπάνω αποτελεί δελτίο τύπου του γραφείου της – ενώ διετέλεσε επίτροπος της ΕΕ και γνωρίζει ότι η ίδια έχει υπογράψει ότι ο καθορισμός των επαγγελματικών δικαιωμάτων είναι κεντρική αρμοδιότητα της ΕΕ, πάει ταξιδάκι για ψώνια στας Ευρώπας και προσπαθεί να μας παραμυθιάσει ότι επιδιώκει το αδύνατο!   Να καταργήσει έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ένωσης.  Ποιά;  Η γυναίκα που θέλει να κάνει πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά στη χώρα, η πολιτικός που είναι εναντίον κάθε εθνικού στεγανού, η ηγερία του Σημιτικού εκσυγχρονισμού που βλέπει την εντοπιότητα σαν μιζέρια...


Μεγάλη αλητεία:

Έχουν βγάλει έναν περίεργο «σκασμό» όλα τα ανθελληνικά, φιλοαμερικανικά, φιλοκοσσοβάρικα, φιλοσκοπιανά, φιλοαλβανικά ανδράποδα που τόσο καιρό μας «τα πρήζουν» με τις Χάγες, τα «δικαιώματα» όλων των άλλων πλην ημών και των όποιων επίσης καταδιωγμένων από τις ΗΠΑ (βλέπε Σέρβοι κλπ).  Από τότε που εξεδόθη το βιβλίο της Κάρλα Ντελ Πόντε με τίτλο «Το κυνήγι, εγώ και οι εγκληματίες πολέμου», που κυκλοφόρησε στα μέσα Απριλίου και υποστηρίζει ότι μέλη του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου απήγαγαν περισσότερους από 300 κατοίκους των σερβικών θυλάκων στο Κόσοβο το 1999, καθώς και γυναίκες από την Αλβανία, τη Ρωσία και άλλες χώρες.

Σύμφωνα με την πρώην γενική εισαγγελέα του ICTY, αυτοί οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στη βόρειο Αλβανία, όπου τους αφαιρέθηκαν ζωτικά όργανα, τα οποία στη συνέχεια πωλήθηκαν στη μαύρη αγορά.

Πού είναι τώρα οι υστερικές κραυγές των Μίχα, Καπλάνι, Ιών της Ελευθεροτυπίας, Βαλιανάτων, Δημητράδων, Τρεμόπουλων και άλλων που βαριέμαι να γράψω αλλά όλοι ξέρετε; Γιατί δεν μιλούν όταν αποκαλύπτεται το ποιόν της χώρας πρός ενοικίαση, του λαού χωρίς καμμιά αξία και αρχές, του αθλιώτερου προτεκτοράτου από καταβολής;  Μάλιστα από την μέχρι πρότινος ηρωΐδα τους Ντελ Πόντε που θα δίκαζε τους σφαγείς Σέρβους;

Αληταράδες…

Advertisements

About Λαυρέντης

Ειδικεύομαι στις εμπρηστικές παρεμβάσεις. Μετά από χρόνια blogging (Δεκέμβρης 2004) και κανά 5άρι διαφορετικές persones ψιλοβαριέμαι. Πιστεύω στην αρχή της εντροπίας και περιμένω (δεν εύχομαι...) την ολοκληρωτική κατάρευση για να ελπίσω σε αναγέννηση. Τα μεγάλα είναι θέμα επιλογής. Στα μικρά μας σέρνουν οι περιστάσεις και τα συμφραζόμενα... Δείτε όλα τα άρθρα του/της Λαυρέντης

10 responses to “Παπαριά στην παπαρίτσα – στων εντύπων την «πλατεία» – μια μικρή και μια μεγάλη αλητεία

 • mnk

  My name is Bond, James Bond…
  (και το μεροκάματο είναι πολύ καλό, ευχαριστώ)

 • mnk

  Οταν κυβερνήσει οΜπάμιας να δεις τι έχει να γίνει…
  Ο Βαλκάνιος σε νέες περιπέτειες.
  Θα νοσταλγήσουμε τον Θάμνο, πολύ φοβάμαι.

 • Λαυρέντης

  ΑΝ δεν διώξει την Ντόρα ΤΩΡΑ

  και δεν προλάβει ενώ ο κουρνιαχτός είναι ψηλα να μαγειρέψει τα πράγματα στην εξωτερική πολιτική ο Κωστάκης (που δεν θα τοκάνει…)

  φαντάζομαι ότι θα βγείς αληθινή.

 • mnk

  Η Ντόρα δεν κουνιέται.
  Την στηρίζει το διεθνές συνδικάτο των βρικολάκων.

  Ο Κωστάκης πάλι, μόνος του δεν μπορεί να μαγειρέψει τίποτα.
  Αν οι εξ Εσπερίας κι εξ Ασίας σεφ (ΕΕ-Ρωσία) ενδιαφερθούν να στείλουν εγκαίρως καμιά συνταγή, κάτι μπορεί να γίνει. Κανένα σουφλέ, κανένα μπορς…
  Πολύ φοβάμαι όμως πως η ΕΕ θα συνεργαστεί μια χαρά με τον Μπάμια.

  Και μετά να δεις που θα μας φορέσουν τον Γιωργάκη…
  Πω-πω, βλέπω ήδη εφιάλτες!

 • Λαυρέντης

  Κάτι φίλοι πάντως ετοιμάζονται για απόδραση! Δεν θα το αντέξουν όπως λένε κι’ αυτό…

 • mnk

  Για που καλέ;
  Εχει μείνει μέρος ελεύθερο σ΄αυτόν τον πλανήτη;

  Κάποτε λέγαμε «θα πάρω τα βουνά» ή «θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν».
  Τώρα…. «κάγκελα, κάγκελα παντού»!

 • mnk

  Και βασικά, απόδραση από που;

 • Λαυρέντης

  @mnk

  Απόδραση από την Παπανδρεοκαραμανλική χώρα…

  Ρωτάς (σωστά) πού;
  Για ελευθερία δεν θα ήμουν αισιόδοξος, αλλά καμμια Νορβηγία, Σουηδία και άλλες ξενέρωτες χώρες δεν με χαλάνε τόσο πολύ. Από το να τρώς τη μάπα τον ΓΑΠ με σύμβουλο το Βαλλιανάτο για παράδειγμα (γιατί ουσιαστικά παραμένει σύμβουλος…) – Θέ μου συγχώρεσέ με – καλύτερα να πάθεις κατάθλιψη από τον καιρό και τη μεγάλη νύχτα.

 • mnk

  Διάβασα πως προαλείφεται για …υπουργός παιδείας!
  (εδώ κολλάει το «Θε μου σ΄χώρα με»)

  Αν ανακουφίζεται κανείς με Νορβηγία και Σουηδία να πάει αμέσως. Εγω πια μόνο σε άλλο ηλιακό σύστημα, μου φαίνεται, θα ηρεμούσα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: